Wanneer kan ik een fotoshoot boeken?

Mijn agenda is altijd ongeveer 4 maanden vooruit open. Boek op tijd je plaatsje, zodat ik je niet hoef teleur te stellen omdat de agenda volgeboekt is. Graag last-minute een fotoshoot? Stuur mij een berichtje en dan bekijken we het samen!

Hoelang duurt een fotoshoot?

De duur van de shoot hangt af van welk type je boekt. Mini-sessies duren meestal een half uur, terwijl andere shoots ongeveer een uur duren.

Dit betekent niet dat ik precies 60 minuten achter mijn camera sta. We nemen de tijd om te praten, van kleding te wisselen, of van locatie te veranderen. Ik beëindig de fotoshoot wanneer ik merk dat ik genoeg foto's heb voor een mooie galerij en/of wanneer de kinderen er genoeg van hebben. Dit kan variëren van 45 minuten tot 80 minuten, of ergens daartussenin.

Wat doe ik aan voor mijn fotoshoot?

Je ontvangt van mij een kledinggids met tips en inspiratie. Weet je daarna nog steeds niet zeker wat je wilt dragen of heb je meerdere opties? Je kan tijdens de fotoshoot van kleding wisselen of me een berichtje sturen met je opties, dan kijken we er samen naar. Het belangrijkste is dat je iets draagt waarin je je comfortabel voelt!

Waar gaat de fotoshoot door?

De keuze is aan jou! Ik heb enkele favoriete buitenlocaties die ik kan aanbevelen, maar je kunt ook zelf een locatie kiezen.

Een fotoshoot in de studio is ook altijd een optie!

Wanneer ontvangen we onze foto's?

Alle foto's worden met oog voor detail bekeken en bewerkt. Afhankelijk van de drukte kan het één tot vier weken duren voordat je je online galerij ontvangt.

De afgewerkte foto's worden door mij geselecteerd en allemaal bewerkt in een kenmerkende stijl.


Wanneer ontvangen we onze album?

Zodra jullie hebben gekozen welke foto's jullie wensen, mogen jullie ook doorgeven welke foto's in het album mogen komen. Het ontwerp van het album wordt niet van tevoren doorgestuurd, tenzij dit specifiek van tevoren wordt gevraagd.

Zo is het een leuke verrassing wanneer jullie het album ontvangen.

Kan ik een cadeaubon kopen?

Zeker weten! Het ideale cadeau, een levenslange herinnering. Stuur mij gerust een berichtje of mail naar info@zoedefever.be