Website

Het is cruciaal voor elk bedrijf om online zichtbaar te zijn. In deze digitale tijd heeft iedereen de mogelijkheid om informatie op te zoeken, dus zorg ervoor dat jouw website daarbij hoort. Maar het is niet genoeg om alleen online aanwezig te zijn, je moet ook opvallen ten opzichte van je concurrentie.

Gelukkig sta ik klaar om je daarbij te helpen!

  Waarom investeren in een website?

  1. Het zorgt ervoor dat je vindbaar bent voor jouw doelpubliek.

  2. Met een unieke website onderscheid je jezelf ten opzichte van je concurrentie.

  3. Je website is het uithangbord van je bedrijf. Het geeft een eerste indruk. Met een op maat gemaakt design zorg je ervoor dat het plaatje volledig klopt én dat de eerste indruk meteen een goede is!

    Hoe verloopt het proces?

    1. Kennismaking: We starten met een vrijblijvend gesprek om jouw wensen en ideeën te bespreken.
    2. Ontwerpvoorstel: Op basis van jouw input maak ik een ontwerpvoorstel. Hierbij houd ik rekening met kleuren, stijlen en lettertypes die je aanspreken.
    3. Feedbackronde: Ik verwerk jouw feedback en zorg ervoor dat het ontwerp volledig naar wens is.
    4. Druk en Levering: Zodra je tevreden bent met het ontwerp, maak ik een pdf met het kleurpalet, typografie, logo en een woordje uitleg. 
    5. Extra: Je kan ook bij mij terecht voor het ontwerpen van visitekaartjes, folders en ander promotiemateriaal in je nieuwe huisstijl. 


     Ben je klaar om jouw online aanwezigheid te versterken met een professionele website die perfect past bij jouw merk? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw unieke visie op het web te realiseren.

     Vanaf €800 excl. btw

     Exclusief kosten van de webhost

     Eerdere samenwerkingen: