Logo Zoë Defever - Photographer & graphic designer

JOUW MOOISTE MOMENTEN, VOOR

ALTIJD VASTGELEGD

Er is niets mooiers dan foto’s die je terugvoeren naar je favoriete momenten. Die een glimlach op je gezicht toveren als je ernaar kijkt. Die herinneringen oproepen en verhalen vertellen. Die je hart keer op keer vervullen van emotie.


Met mijn fotografie wil ik jullie verhaal vertellen. Een verhaal dat méér is dan alleen lachen in de camera. Ik streef naar tijdloze resultaten waar jullie volledig achter staan, waar jullie jezelf in herkennen en nog jaren plezier aan kunnen beleven.

HOW I WORK

Boeken

Je kan heel gemakkelijk een berichtje versturen via sociale media of een mailtje via het contactformulier met het type shoot dat je wenst en in welke periode. 


Ik bekijk mijn mails heel regelmatig, je mag binnen de 24u een mailtje terug verwachten!

Time to shoot

Tijd voor de shoot! Een shoot duurt afhankelijk van de gekozen sessie één/twee uur maar het kan ook langer of korter duren.

Dit hangt volledig af van het verloop van de shoot.

Ik kijk niet constant op mijn klok, maar kijk vooral wanneer we voldoende beelden heb om jullie een fantastische galerij te bezorgen!

Levenslang nagenieten

Wanneer jullie foto's klaar zijn, krijgen jullie ze te zien in een online galerij. Daar kan je jouw foto's selecteren en eventueel extra foto's aanduiden en aankopen.

Ik werk de foto's af binnen de tien werkdagen.

Gemiddeld geven klanten tussen de €200 & €500 uit aan een fotoshoot.

Reviews - website-3
5
4
review 2
review 3