Logo Zoë Defever - Photographer & graphic designer

A STORY ABOUT ME

Laten we eerlijk zijn, er zit geen spectaculair verhaal achter mijn onderneming. Wel een enorme passie,

passie om te doen wat ik écht graag doe en jullie mooiste, kostbaarste momenten voor altijd vast te leggen!


Hallo! Ik ben Zoë

Ik ben een 21-jarige fotograaf en grafisch ontwerper met een passie voor het vastleggen van momenten en het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen. Vanaf jonge leeftijd ben ik betoverd door fotografie, en het is altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. Ik geniet ervan gezinnen, kinderen, dieren en koppels te fotograferen en de unieke banden tussen hen vast te leggen. Mijn creatieve geest en oog voor detail worden weerspiegeld in mijn werk, en ik streef er altijd naar om de beste resultaten te leveren.

Naast mijn passie voor fotografie heb ik ook een grote interesse in grafisch ontwerp. Ik genoot ervan om vroeger mijn schoolwerk tot in de puntjes verzorgd en mooi vormgegeven af te leveren, en dat heeft mijn interesse in deze discipline aangewakkerd. Met mijn vaardigheden en kennis in grafisch ontwerp kan ik unieke en op maat gemaakte ontwerpen maken die perfect aansluiten bij de behoeften en stijl van mijn klanten.

Ik ben er klaar voor om jullie kostbare momenten vast te leggen en visueel aantrekkelijke ontwerpen te creëren die jullie boodschap perfect overbrengen. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen iets moois maken!

MEER OVER MIJ...

MIJN GROOTSTE ANGST:

Spinnen, zonder twijfel!

TIJDENS HET ONTWERPEN & EDITEN:

Staat vaak één van mijn vele Netflix/Disney+ series op

WAT DOE IK HIERNAAST:

Ik werk ook in JAXX in Zottegem

COMFORT FOOD:

Pasta!! Meer specifiek carbonara of lasagne

DE GROOTSTE FANGIRL VAN:

Jay Baker, natuurlijk ;)

MIJN GROOTSTE DROOM:

Kunnen blijven doen wat ik graag doe