Family & loveshoots

- Gezin

- Zwangerschap

- Mommy&me

- Koppels

Vanaf €260 incl. BTW

Zwangerschapsaankondiging

Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Wat een prachtige ervaring, een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Dit is het begin van iets moois en je wilt hier later zeker op terugkijken.

Omdat dit zo’n speciaal en vluchtig moment is, bied ik nu mini-shoots aan voor jullie zwangerschapsaankondiging. We beginnen dit nieuwe avontuur meteen goed!


Vanaf €150 incl. BTW

Newborn

Elk moment met je pasgeboren baby is kostbaar, dus laten we die prille momenten vastleggen voordat ze voorbij vliegen! Of het nu een speciale gelegenheid is of gewoon omdat je wilt genieten van die tedere eerste maanden, een newborn fotoshoot legt jullie unieke band voor altijd vast.

Baby's tussen 2 - 12 weken oud.

Vanaf €280 incl. BTW

First Year Milestone

Een milestoneshoot is de perfecte manier om de verjaardag van jouw kindje te vieren. Tijdens deze fotoshoot maken we vooraf prachtige familiefoto's en portretten van de (bijna) jarige. Daarna kan het smullen beginnen!

Vanaf €300 incl. BTW

Paws & Hooves

Een fotoshoot met je hond of paard is een waardevolle manier om jullie band te vereeuwigen en samen mooie momenten te beleven. Of het nu gaat om romantische kiekjes in de bloeiende natuur of juist actiefoto's van jullie samen, ik zorg ervoor dat jullie jezelf kunnen zijn en jullie liefde voor elkaar terugzien in de foto's.

Vanaf €280 incl. BTW

Communie

De communie en het lentefeest van jouw kind is altijd iets bijzonder. Ik leg samen met jou dit mooie moment vast.

Trek jouw zoon of dochter hun feestelijke outfit aan en laat hen schitteren.

Vanaf €150 incl. BTW

Reportage

- Babyshower

- Doop

- Communie/vormsel

- Lentefeest

- Verjaardagen

- Huwelijk

Vanaf €400 incl. BTW

Ondernemers

De foto’s die jij gebruikt, is het eerste wat jouw publiek ziet. Ze vormen daardoor direct een beeld van jouw bedrijf. Het is dus duidelijk dat goede foto’s van groot belang zijn voor jouw bedrijf. Met goede foto's op je website en webshop gaan klanten sneller overgaan tot een aankoop of boeking van je dienst en onthouden ze je ook beter.

Vanaf €350 excl. btw